Nexes incorpora eines del Servei d’Ocupació de Catalunya per facilitar la recerca de feina

Nexes incorpora eines del Servei d’Ocupació de Catalunya per facilitar la recerca de feina

Nexes, el viver d’empreses i centre de negocis de Forallac, ha fet un nou pas en la millora dels serveis que ofereix tant a les persones que busquen feina com a empreses. Recentment s’ha adherit al conveni subscrit entre el Departament d’Empresa i Ocupació i la Diputació de Girona en matèria d’intermediació i orientació laborals.

 

Aquest acord permetrà utilitzar dues eines autonòmiques molt potents —Galileu i Feina Activa— que contribuiran a millorar el suport i l’acompanyament en el procés de buscar feina, i la gestió de lesofertes de treball per part de les empreses.

Per exemple, en matèria d’orientació laboral, el programa Galileu permetrà registrar i fer el seguiment de les actuacions realitzades durant l’atenció individualitzada. A més, es podrà accedir de forma centralitzada a la informació disponible en les aplicacions del Servei d’Ocupació de Catalunya necessàries per a l’orientació.

D’altra banda, Nexes també podrà utilitzar el portal públic Feina Activa que permetrà accedir a una gran base de dades d’ofertes i demandes de treball. Des de Nexes es podran prestar serveis tant a les persones que busquen feina, com a les empreses que busquen treballadors.

El nom que rep aquest projecte és el de Feina en Xarxa.

Per a mes informació, poseu-vos en contacte amb nosaltres