Nexes, el viver d’empreses i centre de negocis de Forallac, ha fet un nou pas en la millora dels serveis que ofereix tant a les persones que busquen feina com a empreses. Recentment s’ha adherit al conveni subscrit entre el Departament d’Empresa i Ocupació i la Diputació de Girona en matèria d’intermediació i orientació laborals.

 

Aquest acord permetrà utilitzar dues eines autonòmiques molt potents —Galileu i Feina Activa— que contribuiran a millorar el suport i l’acompanyament en el procés de buscar feina, i la gestió de lesofertes de treball per part de les empreses.

Per exemple, en matèria d’orientació laboral, el programa Galileu permetrà registrar i fer el seguiment de les actuacions realitzades durant l’atenció individualitzada. A més, es podrà accedir de forma centralitzada a la informació disponible en les aplicacions del Servei d’Ocupació de Catalunya necessàries per a l’orientació.

D’altra banda, Nexes també podrà utilitzar el portal públic Feina Activa que permetrà accedir a una gran base de dades d’ofertes i demandes de treball. Des de Nexes es podran prestar serveis tant a les persones que busquen feina, com a les empreses que busquen treballadors.

El nom que rep aquest projecte és el de Feina en Xarxa.

Per a mes informació, poseu-vos en contacte amb nosaltres