Casos d'èxit

Descobreix les experiències dels nostres emprenedors

Oferim recursos altament especialitzats

Entrevista a Josep M. López, CEO de Edma Innova. EDMA innova és una enginyeria especialitzada en projectes de Recerca, Innovació i Desenvolupament (R+D+I) focalitzada en el camp de les tecnologies de l’electrònica industrial, telecomunicacions i en tecnologies de l’ informació, així com assessorament en l’elaboració i execució de projectes d’Innovació en àmbits diversos. Per entendre millor el què feu, en quins projectes treballeu actualment? Som una enginyeria especialitzada en tecnologies de la informació, inclouen electrònica i informàtica, focalitzada en la recerca i innovació. Desenvolupem projectes per a empreses d’arreu d’europa però també per a empreses Catalanes. Actualment alguns dels projectes inclouen per exemple un sistema per a la monitorització d’escoles equines, control i optimització de la producció de gespa i recerca en nous models per a la empresa minera, entre d’altres. En aquests casos òbviament treballem amb especialistes de cada sector i nosaltres col·laborem amb ells dins de la nostra expertesa. Estem planejant la comercialització d’alguns productes desenvolupats per nosaltres, però porta temps. Sou l’empresa amb mes treballadors a Nexes, com ho gestioneu això? Realment és complexa. Hi ha dos punts de vista: el primer és des del punt de vista humà. Amb 7 persones ja es comença a crear relacions socials internes que cal tenir en compte, tot i que tampoc tenim unes dimensions grans com per a generació de conflictes (en curt: ens coneixem tots). En aquest cas el millor és simplement que la gent senti la feina com a seva. Intentem crear un ambient de feina prou distès per a que es pugui desenvolupar la feina de forma còmode i fins a cert punt auto-gestionada. L’altre...

El despatx fora de casa, la millor inversió

Entrevista a Pep Mascarós de Biotactex BIOTACTEX neix del contacte directe amb el públic, de qui ha rebut les millors aportacions per crear una línia de roba confeccionada amb fibra de bambú. Aquesta iniciativa ofereix una sortida real als problemes cutanis de persones de totes les edats especialment sensibles a les dermatitis i a les al·lèrgies, siguin aquestes nadons, joves, adults o gent gran. Els vostres valors son ecològic, pròxim i just. Perquè? Els nostres productes són orgànics (fibra de bambú) i els nostres embalatges són reciclats i biodegradables. Prioritzem els productes fabricats a la UE o en un radi de 1.000km per fomentar el treball local. Treballem amb qui valora el comerç just i les condicions laborals dignes per als seus treballadors. Quins han estat els punts bàsics de l’èxit de Biotactex? L’entusiasme del meu negoci ha estat descobrir una necessitat personal fins a convertir-la en una idea genuïna. Reduir despeses és fonamental: Planificar la inversió i la despesa és indispensable. Un espai de treball amb tots els serveis necessaris i assequibles esdevé essencial. No estar sol és important a la hora d’emprendre? Les preguntes adequades són molt importants, però les respostes clau també. Un espai d’intercanvi fa progressar el projecte. El lloc idoni és un Viver d’Empreses? Col·locar-se estratègicament en un entorn empresarial propicia sinergies d’interès per al projecte. Un espai dinàmic consolida el negoci. + info a biotactex.com...

El desig és un dels motors fonamentals del canvi

Entrevista a Narcís Balaguer de Nitis Designs. Nitis Designs és un estudi de disseny gràfic i comunicació. Va ser una de les primeres empreses que es van establir a Nexes i actualment és la que hi porta més temps en actiu. Ets l’emprenedor que portes més temps a Nexes. Com és que et vas decidir a entrar-hi? Després d’un temps iniciant el meu projecte des d’una habitació de casa vaig entendre que alguns aspectes no podrien progressar. Vaig sentir a parlar de Nexes i del viver d’empreses, i ho vaig considerar l’opció de proximitat més econòmica per fer evolucionar el meu servei. Quins canvis has experimentat durant aquests 5 anys? En primer lloc qualitatius per esdevenir llavors quantitatius. Un espai nou per treballar amb un ambient d’aprenentatge i entusiasme ha revertit qualitativament en solucions innovadores per a projectes. Aquests,en part, han esdevingut vehicles de promoció per atraure l’atenció d’una quantitat notable d’interessats fins a convertir-ne un volum considerable en clients. Per algú que no entengui el que fas, ho pots explicar breument? — Nitis Designs és un estudi de disseny gràfic i comunicació. Donem forma a les idees dels nostres clients de manera personalitzada perquè considerem cada encàrrec com un projecte únic. Tenim un mètode de disseny propi i una filosofia d’empresa singular que ens permet fer brillar les seves idees. Fem logos, webs, publicitat, disseny editorial i senyalització. Al final vols que el teu client vengui més, comunicant-ho millor, oi? Habitualment l’objectiu del client és vendre o vendre més; la comunicació és un recurs per dur-ho a terme. Des de Nitis Designs estructurem la voluntat comunicativa del nostre client...

Nexes

L’equipament per dinamitzar el teixit econòmic local i afavorir la creació i desenvolupament d’activitats empreserials i industrials.

Últimes entrades

Taller de màrqueting digital

Taller express de màrqueting digital per emprenedors, a càrrec de Carles Argemí.
En aquest taller s’explicarà com poder fer un ús pràctic i senzill de les xarxes socials mes utilitzades últimament. Es una jornada de 1,5h que acabarà amb un networking entre els assistents.

read more…

Taller de Facebook i Instagram Ads

Taller de Facebook Ads i Instagram Ads. Com fer anuncis a Facebook i Instagram
En aquest taller, s’explicarà detalladament com fer campanyes publicitaries a les 2 xarxes socials mes conegudes del mon, Facebook i Instagram. Es un taller de 8 hores, repartides en 2 Sessions de 4h cadascuna.

read more…

Curs de Inbound marketing

Titol: CURS INBOUND MARKETING: 7 eines clau en una
estratègia efectiva de màrqueting digital.

Ponent: Xavier Romo (MC Empreses)
Dies: 8,11,15 i 18 de març de 2021
Horari: de 9:30h a 11:30h
Preu: 10€ (gratuït per els membres de CoNexes)
Format: online (Google Meet)

Si hi esteu interessats en assistir-hi, truqueu al telf.: 972646858 o envieu un mail a administracio@nexesforallac.cat (Places limitades!)

El màrqueting ha canviat amb Internet, i les estratègies de màrqueting han de canviar. El comprador avui té el poder, no el venedor.

L’Inbound Marketing està entrant amb molta força cada vegada més a les empreses. Unir un bon CRM amb l’Email Màrqueting, les Xarxes Socials i conèixer més profundament els nostres clients són algunes de les demandes amb més creixement a les empreses.

Amb l’Inbound Marketing podem oferir productes i/o serveis en el client adequat i en el moment oportú en què el client ens escoltarà. Sabrem de primera mà quan està llest per rebre una proposta i posicionar-nos com a referent per a ells respecte a la competència.

En aquest curs d’Inbound Màrqueting aprendrem a crear una estratègia a través de 7 eines clau per la nostra estratègia de Màrqueting.

Curs: Quines opcions tinc per vendre per Internet?

Titol: QUINES OPCIONS TINC PER VENDRE PER INTERNET – iniciació al ecommerce (comerç electrònic)

Ponent: Albert Alemany (AlterEgo Web)
Dies: 23 i 25 de febrer de 2021
Horari: de 15:00h a 17:00h
Preu: 10€ (gratuït per els membres de CoNexes)
Format: online (via Zoom)

Si hi esteu interessats en assistir-hi, truqueu al telf.: 972646858 o envieu un mail a administracio@nexesforallac.cat (Places limitades!)

TEMARI:

 • Introducció a les botigues online
 • Característiques i funcionalitats que ha de tenir una botiga online
 • SaaS(Software As A Service) vr. In House
 • Exemples de proveïdors SaaS
 • El gestor de continguts(CMS)
 • Tipus de CMS
 • Exemples de gestors de continguts
 • La seguretat a Internet
 • Tipus de pagament
 • Tecnologies mòbils (responsive)
 • Integració del ecommerce a les XXSS
 • Mkt digital

 

 

Ubicació

Carrer dels Oms, 10

17111 – Vulpellac (Girona)

Tel. 972 64 68 58

Horari: 9-13h / 15-18h

Enllaços

Ajuntament de Forallac

Xarxa INICIA

Xarxa XSLPE

Xarxa Creamed