El desembre passat la Direcció General d’Economia Social i Cooperativa i Treball Autònom de la Generalitat de Catalunya va resoldre positivament l’atorgament de la subvenció del Programa integral de foment de l’emprenedoria que permetrà a NEXES pugui desenvolupar accions dins del Programa Catalunya Emprèn.

El programa Catalunya Emprèn, co-finançat pel Fons Social Europeu (FSE), vol potenciar totes les capacitats del país per crear noves empreses que generin riquesa i llocs de treball, a banda de constituir i sostenir una xarxa pública i privada que reuneixi i coordini tots els agents territorials compromesos en la formalització de nous projectes empresarials.

S’ha definit un pla de treball en conveni amb el Consell Comarcal del Baix Empordà, amb qui s’han plantejat accions de sensibilització, orientació, assessorament, formació i consolidació a les empreses del Baix Empordà. Les accions també s’emmarquen dins del projecte Empordà Business desenvolupat des de ja fa uns anys, amb la col•laboració deL’IPEP de Palafrugell i l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols

Nexes disposa d’un equip tècnic especialitzat que ofereix suport a la persona emprenedora des de la concepció de la idea, seguint pla d’empresa, l’assessorament empresarial i fins a la consolidació del negoci. Tots els serveis són gratuïts.

Si esteu interessats en rebre aquest tipus d’assessorament, no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres al Tel. 972 646858 o info@nexesforallac.cat