Nexes ha creat un innovador servei d’acompanyament i tutoria empresarial per als seus emprenedors. L’objectiu és que puguin comptar amb l’assessorament d’un mentor. Es tracta d’una persona amb una llarga experiència que, de manera desinteressada, aporta els seus coneixements a un emprenedor en l’etapa inicial del seu projecte.

El perfil d’un mentor és el d’un empresari consolidat o un professional expert en un sector, amb una àmplia i provada trajectòria professional i amb esperit col·laborador.

El seu rol principal consisteix a motivar i ajudar amb la seva experiència professional; és un guia, un entrenador i un conseller que ofereix ajuda i acompanyament al nou emprenedor sobre les diferents qüestions del dia a dia de l’empresa.

Entre mentor i emprenedor es poden generar unes sinergies molt positives que, de ben segur, serviran per consolidar els projectes empresarials que estan arrencant a Nexes.

 

Captació de mentors

Des del viver i centre de negocis s’està donant a conèixer el servei perquè persones amb el perfil de mentor es puguin implicar en el projecte. Es tractaria que fessin de tutors d’un dels emprenedors que tenim instal·lats a Nexes, perquè es puguin trobar (entre 2 i 6 vegades l’any) i puguin compartir experiències, donar consells, etc.