Palafrugell acull, els dies 12 i 13 de març, un cita imprescindible per empreses, emprenedors i treballadors en actiu o a l’atur i Nexes hi serà present.

Els propers 12 i 13 de març es durà a terme la 3era edició del Saló de la Formació, l’Ocupació i l’Empresa a Palafrugell. Aquest saló és un espai de trobada entre persones treballadores en actiu i en situació d’atur, estudiants, emprenedors i empresaris

A l’edifici de La Bòbila de Palafrugell es trobaran espais d’empreses expositores relacionades amb la formació i l’ocupació, espais d’assessorament per a persones en situació d’atur i/o emprenedors/es i un espai d’entrevistes per posar en contacte l’empresariat amb possibles candidats per cobrir els 140 llocs de treball que diferents empreses de la comarca han ofertat. Per altra banda, a les sales del Museu del Suro es realitzaran  tallers, xerrades, experiències i conferències simultànies en diferents espais on les persones en cerca de feina i emprenedores podran rebre informació, orientació i assessorament per part de diferents tècnics/tècniques de la comarca i experts en la matèria.

El Saló compta amb el suport de diversos ajuntaments, entitats i empreses del Baix Empordà i de les comarques gironines, com són els ajuntaments de Begur, La Bisbal d’Empordà, Calonge, Castell-Platja d’Aro, Palamós, Pals, Santa Cristina d’Aro, Sant Feliu de Guíxols i Torroella de Montgrí; Nexes, el Viver d’Empreses de Forallac; les cambres de Comerç de Palamós i Sant Feliu de Guíxols; la Diputació de Girona i la Generalitat de Catalunya donen suport a aquest Saló.

  • Dies: Dijous 12 i divendres 13 de març.
  • Lloc: Edifici La Bòbila i Museo del Suro. Palafrugell.
  • Horari: Dijous, de 9:30 a 13:30 i de 16 a 19h. Divendres  de 9:30 a 13:30h
  • Totes les activitats son gratuïtes.

El programa d’activitats, el podeu descarregar aquí: Programa

Us hi esperem!!