El treball en xarxanetworking, és una oportunitat per interactuar amb altres persones en el terreny personal i professional, permet incrementar les possibilitats de col•laborar i de fer negocis, fomenta lacomunicació empresarial i una millora de les relacions i la gestió de contactes.

A partir d’una iniciativa de l’àrea de Promoció Econòmica del Consell Comarcal del Baix Empordà; de Nexes, Viver d’Empreses i Centre de Negocis de Forallac, de l’IPEP, Institut de Promoció econòmica de Palafrugell i de l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols, s’impulsa l’Empordà Business Grup.

El nostre objectiu és crear i consolidar un grup d’empresaris/àries i emprenedors/ores per tal d’esdevenir una xarxa exclusiva. Volem ajudar a posar-vos en contacte amb altres persones decaràcter emprenedor, persones que es poden trobar en situacions semblants a la vostra, amb els quals podreu intercanviar opinions i experiències.

S’han fet diverses trobades durant els últims anys.

ebg_210711_580

 

Emprenedors reunits en el Empordà Business Grup a Nexes.

 

La propera reunió serà el dimarts dia 4 de desembre, de 9:30 a 11:00. a la Sala de Reunions de Nexes, el Viver d’Empreses de Forallac.

 

Per facilitar la tasca d’organització de la jornada, us agrairíem que ens confirméssiu l’assistència i, si és la primera vegada que assistiu, ens facilitéssiu informació sobre el vostre projecte o la vostra empresa.

Recordeu que l’Empordà Business Grup és una iniciativa de l’àrea de Promoció Econòmica del Consell Comarcal del Baix Empordà; de Nexes, Viver d’Empreses i Centre de Negocis de Forallac, de l’IPEP, Institut de Promoció econòmica de Palafrugell, i de Guíxols Desenvolupament de l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols

A més us convidem a que porteu quelcom físic de la vostra empresa, per exemple: fulletons, el producte que veneu, una fotografia del servei que oferiu, etc….! Així serè una manera més gràfica per presentar-vos, com sempre, només en un minut.

 

Per a qualsevol consulta i confirmar assistència podeu contactar amb:

NEXES – VIVER D’EMPRESES DE FORALLAC

C/dels Oms, 10 – Sector Industrial V2 de Forallac

17111-Vulpellac

972646858

info@nexesforallac.net/nexes