El Cluster Ecommerce es consolida despres d’un any de la posada en marxa

El Cluster Ecommerce es consolida despres d’un any de la posada en marxa

Mes de 50 empreses que comercialitzen a través d’Internet, ja s’han adherit al Cluster Ecommerce que Nexes va posar en marxa l’octubre del 2011.

Es tracta de la primera agrupació empresarial de comerç electrònic que hi ha a l’Estat espanyol.

La pionera iniciativa empresarial ha tingut una gran acollida com ho demostra l’elevat nombre d’empreses que ja en formen part. Gràcies a la seva integració aconsegueixen més bones condicions amb els proveïdors, transport urgent dels productes, les entitats bancàries pels pagaments amb TPV, embalatges, fotògrafs, agència de patents i marques, bufet d’advocats, gestories, traduccions… Amb la unió dels esforços i recursos, els integrants del clúster poden sermés competitius.

La integració al clúster també els permet participar en sessions de formació, networking, presentació d’empreses, … i beneficiar-se de sortides conjuntes a fires i certàmens del sector. Entre les empreses que s’han implicat en el projecte n’hi ha de punteres en el sector de la venda per Internet com pot serTradeinn, i d’altres de referència nacional en la venda tradicional com Angel Mir o Casa Westfalia, que també han fet una aposta per complementar el seu canal de distribució a través de la xarxa.

A la web clusterecommerce.com trobareu referenciats tots els membres i els serveis que ofereix l’agrupació.