Mes de 50 empreses que comercialitzen a través d’Internet, ja s’han adherit al Cluster Ecommerce que Nexes va posar en marxa l’octubre del 2011.

Es tracta de la primera agrupació empresarial de comerç electrònic que hi ha a l’Estat espanyol.

La pionera iniciativa empresarial ha tingut una gran acollida com ho demostra l’elevat nombre d’empreses que ja en formen part. Gràcies a la seva integració aconsegueixen més bones condicions amb els proveïdors, transport urgent dels productes, les entitats bancàries pels pagaments amb TPV, embalatges, fotògrafs, agència de patents i marques, bufet d’advocats, gestories, traduccions… Amb la unió dels esforços i recursos, els integrants del clúster poden sermés competitius.

La integració al clúster també els permet participar en sessions de formació, networking, presentació d’empreses, … i beneficiar-se de sortides conjuntes a fires i certàmens del sector. Entre les empreses que s’han implicat en el projecte n’hi ha de punteres en el sector de la venda per Internet com pot serTradeinn, i d’altres de referència nacional en la venda tradicional com Angel Mir o Casa Westfalia, que també han fet una aposta per complementar el seu canal de distribució a través de la xarxa.

A la web clusterecommerce.com trobareu referenciats tots els membres i els serveis que ofereix l’agrupació.