Els Dijous Innovadors, que se celebren al Baix Empordà, tenen l’objectiu de tractar temes d’actualitat per a l’àmbit empresarial en format breu. A través de col·loquis, pretenem promoure el diàleg obert i distès entre la persona dinamitzadora i els/les empresaris/àries.

Us convidem a participar al col·loqui: POTENCIA LA TEVA MARCA PERSONAL (PERSONAL BRANDING), a càrrec de la Sra. Anna Freijomil, que tindrà lloc el proper dijous 28 de gener, de 18h a 19:30 a la Sala de Formació de NEXES – Viver d’Empreses i Centre de Negocis de Forallac.

Atès que el nombre de places és limitat, aquestes es determinaran per rigorós ordre d’inscripcions. Podeu inscriure’s a l’apartat CONTACTE o trucar al telèfon 972 646858

Si no podeu venir personalment podeu  veure en directe per internet (streaming) la ponencia, només heu registrar-vos aquí (escollir idioma català, castellà, etc):

http://www.bosch-edu.net/main/auth/inscription.php

Després rebreu un e-mail de confirmació amb les instruccions per accedir-hi. 

 

TEMARI:

– Com es crea una marca personal?

– Que és una marca personal?

– De que es composa una Marca Personal?

Imatge

Actitud

Aptituts

Missatge

Producte o Servei

– Exemples de 3 bons comunicadors – emprenedors que han sabut crear la seva Marca Personal amb èxit (polític, empresa i emprenedor)

– Coaching i creativitat per assolir els nostres objectius

– Torn de preguntes

 

Després hi haurà dinamització amb exercicis pràctics per a tots els assistents