Els Dijous Innovadors, que se celebren al Baix Empordà, tenen l’objectiu de tractar temes d’actualitat per a l’àmbit empresarial en format breu. A través de col·loquis, pretenem promoure el diàleg obert i distès entre la persona dinamitzadora i els/les empresaris/àries.

Us convidem a participar al proper DIJOUS INNVADORS: ECOMMERCE: DE LA BOTIGA FISICA A LA BOTIGA VIRTUAL, a càrrec del Sr. David Martin (CEO de Tradeinn, antiga Scubastore), que tindrà lloc el proper dijous 28 d’abril, de 10h a 11:30 a la Sala de Formació de NEXES – Viver d’Empreses i Centre de Negocis de Forallac.

Atès que el nombre de places és limitat, aquestes es determinaran per rigorós ordre d’inscripcions. Podeu inscriure’s a l’apartat CONTACTE o trucar al telèfon 972 646858

David Martín, direct

David Martin (Girona, 1978) és un emprenedor molt vinculat amb el mon de l’ecommerce.Amb només 20 anys va començar a treballar a IntercomGI, una de les principals empreses de desenvolupament de projectes d’internet, hostatjament i consultoria web. Durant set anys en va ser el director tècnic, cosa que el va portar a desenvolupar més de 500 projectes de comerç electrònic de tota mena. Amb l’experiència acumulada, el 2005 cofunda Eurekakids.net. En dos anys van aconseguir que l’empresa facturés 1,5 milions d’euros i la companyia va passar de tenir dues botigues físiques a tenir-ne 50. El 2008, aquest emprenedor inquiet es converteix en l’accionista de referència i director general de la botiga de venda en línia de productes de submarinisme Scubastore.com. L’empresa havia arrencat amb el mig milió d’euros que li va proporcionar una empresa de capital risc i una botiga de submarinisme d’un familiar. L’any següent de ser-hi ell, la firma passa a facturar quatre milions i la previsió pel 2010 és que la facturació arribi als set.
Referències: