Retoc fotogràfic per entorns web

Aquest curs te com a principal objectiu dotar a l’alumne de les eines i recursos per modificar imatges i fotografies per la seva exposició en l’entorn web (e-commerce, catàlegs digitals, pàgines corporatives, blocs, Xarxes Socials, …)

 

Dies:  20, 22, 27 i 29 de novembre de 2012
Horari: de 09:30 a 12:00
Lloc: Sala de Formació de NEXES
Preu: 15€ (gratuït per als membres del Cluster Ecommerce)
Ponent: Gerard Encabo (Etervisual)

 

TEMARI:

Sessió 01: Entorn de treball
Presentacions i interessos de l’alumnat. Pantalles i calibració. Càmeres i objectius. Tipus d’arxius i recomanacions per un fluxe de treball i sortida adequats.

 

Sessió 02: Processat bàsic Photoshop. Interfície del programa. Retocs habituals (enquadrament, contrast, enfoc, color, etc.). Recuperació d’imatges malmeses. Mostres de treballs propis i reflexions entorn ells. Casos d’èxit d’altres marques i casos d’estudi per extreure’n conclusions. Innovacions en aquest terreny i evolució del mercat

 

Sessió 03: Processat avançat
Lightroom i el processat “per lots”. Interfície del programa. Edició complementària: marques d’aigües, degradats, virats, etc. Exportació com a pàgina web.

 

Sessió 04: Optimització, bones pràctiques i marc legal

Requisits per una correcte optimització del material, solucions tècniques per entorns web (galeries, lightboxes, slideshows, etc.) Fulles de cessió de drets i contractes més habituals amb models, normativa a l’espai públic i propietat intel.lectual de les imatges exposades.