Titol: Curs de Photoshop

Ponent: Narcis Balaguer (Nitis Designs)

Dies: 14,16,21 i 23 de setembre de 2010 (dijous i divendres)

Horari: de 16:30h a 19:00h

Preu: GRATUÏT

Lloc: Sala de Formació de NEXES (c/dels Oms, 10 Sector Industrial V-2 de Forallac)

 

Si hi esteu interessats en assistir-hi, truqueu al telf.: 972646858 o envieu un mail a l’apartat CONTACTE (Places limitades!)

 

Aquest curs té com a objectiu aportar a l’alumne les eines necessàries per a la comprensió bàsica del programa.

La dinàmica del curs s’estableix a partir del desenvolupament de tècniques adients pel foment de l’anàlisi i la resolució d’objectius a partir d’exercicis pràctics.

Al marge del temari a seguir, esdevindrà de fonamental importància la implicació activa dels alumnes sobre el debat dels processos i resultats per a una comprensió enriquidora dels exercicis o necesitats que ells mateixos puguin plantejar.

Les pràctiques desenvolupades durant el transcurs de cada sessió són suficients per assolir l’objectiu del curs; no és necessari realitzar altres treballs fora d’hores.

Aquest curs està orientat a aquelles persones amb inquietud que hagin o no tingut gaire contacte amb el món de la imatge digitalitzada, i a tots aquells que necessitin resoldre projectes bàsics en temes de manipulació d’imatge i tinguin a l’abast programes informàtics com aquest o similars.

És obligatori que cada alumne porti el seu propi ordinador amb el programa instal.lat i en funcionament; no cal que sigui la darrera versió del programa.

 

Temari:

 

– Selecció, màscares, canals, traçats, color, resolució i accions.

– Dibuix vectorial, pinzells, motius, degradats i capes.

– Reconstrucció, deformació i filtres.

– Textos i efectes de text.