Desde NEXES-Viver d’Empreses i Centre de Negocis de Forallac us volem convidar a la propera xerrada que tindrà lloc a NEXES:

 

Conferència-presentació del llibre : PNL & Coaching. Una visió integradora de Vicens Olivé

Introducció: Jordi Dotú (coach i formador) – Ponent: Vicenç Olivé (Soci-Fundador del Institut Gestalt de Barcelona)

Dijous 7 d’abril de 2011 de 18:00 a 19:30

 

L’objectiu d’aquesta xerrada-presentació del llibre PNL & Coaching és la d’introduir a l’assistent en aquesta moderna metodologia de facilitació i implementació de canvis, que uneix tot el bagatge del modelatge actual de la Programació Neuro Lingüística (PNL) amb les últimes aportacions del Coaching amb la finalitat d’aportar el coneixement i la comprensió necessària d’aquest model.

El PNL-Coach facilita en el client experiències a través d’un procés de relació, qüestionament i exploració contínua que li ajuda a definir el seu Nord personal i a aconseguir els seus objectius a les àrees més significatives. Actualment el Coaching també està evolucionant en les organitzacions modernes com la forma natural de lideratge del segle XX.

 

Ponent : VICENS OLIVÉ PIBERNAT.

És Soci-Fundador del Institut Gestalt de Barcelona. Gestalt & PNL-Coach. Professor d’EGB, Postgraduat en Teràpia Cognitiu-Social i en Pedagogia Terapèutica per la Universitat de Barcelona. Terapeuta gestáltic. Diplomat en Psicoterapia Humanista. Col.laborador al programa SAT de Claudio Naranjo. Formació completa en PNL. Especialista en diverses metodologies de Coaching: Transformacional, Sistémic, Generatiu, Wingwave, etc. Fundador, Didacta i Professor de Coaching amb PNL per Coaches Certificats de l’Associació Espanyola de PNL (AEPNL). Membre Didacta de la AEBH. Membre titular de la AETG. Psicoterapeuta reconegut per la FEAP. Formador i supervisor en PNL & Coaching. Facilitador del Desenvolupament Organizacional en empreses i institucions. Ex-Vicepresident d’ICF-Espanya. Membre d’honor de l’Associació de Coaching Transformacional (ACT). Autor del llibre: PNL & Coaching, una visió integradora

 

Introducció : JORDI DOTÚ MORALES

Economista, Coach i Formador, Practitioner PNL per l’Institut Gestalt, Coach ACC Certificat per la ICF, Certificació Internacional de Coaching amb Codi Nou de PNL per John Grinder, Certificació Internacional de Coaching Generatiu per Robert Dilts i Stephen Gilligan

 

Si hi esteu interessats en assistir-hi, truqueu al telf.: 972646858 o aneu a l’apartat contacte ( Places limitades! )