Avís Legal

En compliment del que preveu l’article 10 de la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic, s’informa que www.nexesforallac.cat és un domini de FORALLAC PROGRÉS , SAM , CIF A55019053 , domicili Carrer dels Oms , Sector Industrial V -2 de Forallac , 17111 – Vulpellac ( Girona ), correu electrònic info@nexesforallac.cat i telèfon de contacte +34972646858.

FORALLAC PROGRÉS, SAM és l’empresa municipal encarregada de la gestió de NEXES, el Viver d’Empreses i Centre de Negocis de Forallac. El lloc web www.nexesforallac.cat té per finalitat informar i donar a conèixer el Viver d’Empreses i Centre de Negocis al públic interessat, , així com difondre les novetats i informacions d’interès als seus clients i usuaris.

Condicions generals d’ús del portal

El present Avís Legal, juntament amb les Condicions Generals d’Ús i la Política de privacitat, regeixen i regulen expressament l’accés i la utilització, per part de l’Usuari, del lloc web www.nexesforallac.cat. Per mitjà de l’acceptació de les presents Condicions Generals d’Ús, l’Usuari manifesta:

 1. Que ha llegit , entén i comprèn el aquí exposat.
 2. Que assumeix totes les obligacions aquí disposades.

El titular del lloc web es reserva la facultat de realitzar, en qualsevol moment i sense necessitat de preavís, qualsevol modificació o actualització dels seus continguts i serveis, de les presents Condicions Generals i, en general, de quants elements integren el disseny i configuració del lloc Web.

1 . – Contingut del web
www.nexesforallac.cat proporciona l’accés a multitud d’informacions, serveis o dades (en endavant, ” els continguts”) a Internet pertanyents a FORALLAC PROGRÉS , SAM o als seus llicenciants als quals l’ USUARI pugui tenir accés. L’USUARI assumeix la responsabilitat de l’ús del portal.

L’usuari accedeix voluntàriament a aquest lloc web. L’accés i navegació en aquesta pàgina implica acceptar i conèixer els advertiments legals, condicions i termes d’ús continguts en ella. El fet d’accedir no implica l’establiment de cap tipus de relació comercial entre FORALLAC PROGRÉS , SAM i l’usuari.

FORALLAC PROGRÉS , SAM no es responsabilitza del mal ús que es realitzi dels continguts de la nostra pàgina web,essent exclusiva responsabilitat de la persona que accedeix a ells o els utilitza. Tampoc assumeix cap responsabilitat per la informació continguda a les pàgines web de tercers a les que es pugui accedir per enllaços des de la pàgina web www.nexesforallac.cat. La presència d’aquests enllaços en el lloc web té una finalitat informativa, no constituint en cap cas una invitació a la contractació de productes o serveis que s’ofereixin en el lloc web de destí.
FORALLAC PROGRÉS , SAM es reserva el dret a actualitzar , modificar o eliminar la informació continguda al seu lloc web , i la configuració o presentació del mateix, en qualsevol moment, sense previ avís, i sense assumir cap responsabilitat per això.

2 . – Accés al Lloc Web
USUARIS: L’accés i / o ús d’aquest portal de FORALLAC PROGRÉS, SAM, atribueix la condició d’USUARI, que accepta, des d’aquest accés i / o ús, les Condicions Generals d’Ús aquí reflectides. L’accés al Lloc Web és gratuït excepte pel que fa al cost de la connexió a través de la xarxa de telecomunicacions subministrada pel proveïdor d’accés contractat per l’Usuari.

3 . – Registre
Amb caràcter general, per accedir i navegar pels continguts del lloc web no és necessari el registre de l’usuari. No obstant, la utilització de determinats serveis i continguts pot estar condicionada al Registre previ de l’usuari.

4 . – Normes d’utilització del lloc web
L’Usuari s’obliga a utilitzar el Lloc Web i tot el seu contingut i serveis d’acord amb el que estableix la llei, la moral , l’ordre públic i en les presents Condicions d’Ús. Així mateix, s’obliga a fer un ús adequat dels serveis i / o continguts del lloc web i a no utilitzar –lo per realitzar activitats il•lícites o constitutives de delicte, que atemptin contra els drets de tercers i / o que infringeixin la regulació sobre propietat intel•lectual i industrial, o qualssevol altres normes de l’ordenament jurídic aplicable.
L’Usuari s’obliga a no transmetre, introduir, difondre i posar a disposició de tercers, qualsevol tipus de material i informació (dades, continguts, missatges, dibuixos, arxius de so i imatge, fotografies, programari, etc .) que siguin contraris a la llei, la moral, l’ordre públic i les presents Condicions Generals.

5 . – Responsabilitat
FORALLAC PROGRÉS, SAM no assumeix cap responsabilitat que es pugui derivar de problemes tècnics o errades en els equips informàtics, no imputables a nosaltres, que es produeixin durant la connexió a la xarxa d’Internet, així com de danys que puguin ser causats per terceres persones mitjançant intromissions il•legítimes fora del control de FORALLAC PROGRÉS , SAM. Tampoc ens responsabilitzem del mal ús que pugui fer d’aquest lloc web. Des FORALLAC PROGRÉS, SAM no garantim l’absència de virus o altres elements que poguessin causar danys en els sistemes informàtics , en els documents electrònics o en els fitxers d’usuari d’aquest lloc web o de llocs web de tercers, pel que no ens responsabilitzem dels perjudicis que es poguessin produir per aquestes causes. També quedem exonerats de tota responsabilitat davant de possibles danys o perjudicis que pugui patir l’usuari a conseqüència d’errors, defectes o omissions en la informació que facilitem quan procedeixi de terceres fonts.
FORALLAC PROGRÉS, SAM no assumeix cap responsabilitat sobre la possible falta d’actualització d’aquest lloc web, ni garanteix que la informació publicada sigui precisa ni completa. Per tant, l’Usuari ha de confirmar que la informació publicada sigui precisa i completa abans de prendre cap decisió relacionada amb qualsevol servei o contingut descrit en aquest Lloc Web.

6 . – Propietat intel·lectual i industrial
FORALLAC PROGRÉS, SAM és la propietària i / o legítima titular del lloc web i del seu contingut.
Tots els continguts del lloc web, entenent per aquests, a títol merament enunciatiu, els textos, fotografies, gràfics, imatges, icones, tecnologia, programari, links i altres continguts audiovisuals o sonors, així com el seu disseny gràfic i codis font, són propietat intel•lectual de FORALLAC PROGRÉS, SAM o de tercers, sense que puguin entendre cedits a l’Usuari cap dels drets d’explotació reconeguts per la normativa vigent en matèria de propietat intel•lectual sobre els mateixos.
El lloc web i els seus continguts estan protegits per les lleis de Propietat intel•lectual, industrial, i de publicitat, entre d’altres. La distribució, modificació, cessió, comunicació pública i qualsevol altre acte que no hagi estat expressament autoritzat per FORALLAC PROGRÉS, SAM, que és la titular dels drets d’explotació, queden expressament prohibits, i aquesta última pot exercitar les accions que cregui oportunes en defensa dels seus drets. Respecte al seu contingut, en virtut del que disposen els articles 8 i 32.1, paràgraf segon, de la Llei de Propietat Intel•lectual, es prohibeix expressament:

La seva reproducció, distribució o modificació, llevat que es compti amb l’autorització dels seus legítims titulars o resulti legalment permès, sempre que al seu torn es compti amb l’autorització de FORALLAC PROGRÉS, SAM. La seva utilització per a tot tipus de fins comercials o publicitaris, diferents dels estrictament permesos. Qualsevol intent d’obtenir els continguts del lloc web per qualsevol mitjà diferent dels que es posin a disposició dels usuaris, així com dels que habitualment s’emprin a la xarxa. Qualsevol utilització d’aquests dissenys, imatges o texts haurà de citar expressament la seva pertinença a FORALLAC PROGRÉS, SAM. No s’autoritzen presentacions dels continguts d’aquest lloc en una finestra aliena al web www.nexesforallac.cat (framing). Les marques, noms comercials o signes distintius són titularitat de FORALLAC PROGRÉS, SAM o de tercers, sense que pugui entendre que l’ accés al Lloc Web atribueix algun dret sobre els mateixos.

Sobre tots els continguts publicats lliurement per l’Usuari en el Lloc Web, entenent com a tals vídeos, fotografies i qualsevol comentari, opinió o descripció, l’Usuari atorga gratuïtament a FORALLAC PROGRÉS, SAM una llicència d’ús sense limitació temporal ni territorial. En virtut d’aquesta llicència, FORALLAC PROGRÉS, SAM podrà explotar lliurement els drets de reproducció, transformació, distribució i comunicació pública dels continguts, únicament amb la finalitat de poder prestar els serveis sol•licitats per l’Usuari.

7 – Nul·litat i ineficàcia de les clàusules
Si qualsevol clàusula inclosa en les presents Condicions Generals fos declarada total o parcialment, nul•la o ineficaç, aquesta nul•litat o ineficàcia només afectarà a aquesta disposició o a la part d’aquesta que resulti nul•la o ineficaç, subsistint les presents Condicions Generals en tota la resta, considerant-se tal disposició total o parcialment per no inclosa.

8 . – Legislació i jurisdicció
Amb caràcter general, les relacions que es derivin de la prestació dels serveis continguts a la nostra web, estan sotmeses a la legislació i la jurisdicció espanyola.
En el cas que fos necessari acudir a la via judicial per al compliment o interpretació del que s’ha convingut en aquest contracte, de comú acord, ambdues parts acorden sotmetre als jutjats de la Bisbal d’Empordà, amb renúncia expressa de les parts a qualsevol altre fur que pogués correspondre’ls.

Nexes

L’equipament per dinamitzar el teixit econòmic local i afavorir la creació i el desenvolupament d’activitats empresarials i industrials.

 

Últimes entrades

Taller de màrqueting digital

Taller express de màrqueting digital per emprenedors, a càrrec de Carles Argemí.
En aquest taller s’explicarà com poder fer un ús pràctic i senzill de les xarxes socials mes utilitzades últimament. Es una jornada de 1,5h que acabarà amb un networking entre els assistents.

read more…

Taller de Facebook i Instagram Ads

Taller de Facebook Ads i Instagram Ads. Com fer anuncis a Facebook i Instagram
En aquest taller, s’explicarà detalladament com fer campanyes publicitaries a les 2 xarxes socials mes conegudes del mon, Facebook i Instagram. Es un taller de 8 hores, repartides en 2 Sessions de 4h cadascuna.


(més…)

Curs de Inbound marketing

Titol: CURS INBOUND MARKETING: 7 eines clau en una
estratègia efectiva de màrqueting digital.

Ponent: Xavier Romo (MC Empreses)
Dies: 8,11,15 i 18 de març de 2021
Horari: de 9:30h a 11:30h
Preu: 10€ (gratuït per els membres de CoNexes)
Format: online (Google Meet)

Si hi esteu interessats en assistir-hi, truqueu al telf.: 972646858 o envieu un mail a administracio@nexesforallac.cat (Places limitades!)

El màrqueting ha canviat amb Internet, i les estratègies de màrqueting han de canviar. El comprador avui té el poder, no el venedor.

L’Inbound Marketing està entrant amb molta força cada vegada més a les empreses. Unir un bon CRM amb l’Email Màrqueting, les Xarxes Socials i conèixer més profundament els nostres clients són algunes de les demandes amb més creixement a les empreses.

Amb l’Inbound Marketing podem oferir productes i/o serveis en el client adequat i en el moment oportú en què el client ens escoltarà. Sabrem de primera mà quan està llest per rebre una proposta i posicionar-nos com a referent per a ells respecte a la competència.

En aquest curs d’Inbound Màrqueting aprendrem a crear una estratègia a través de 7 eines clau per la nostra estratègia de Màrqueting.

Amb el suport de:

Diputacio de Girona

Curs: Quines opcions tinc per vendre per Internet?

Titol: QUINES OPCIONS TINC PER VENDRE PER INTERNET – iniciació al ecommerce (comerç electrònic)

Ponent: Albert Alemany (AlterEgo Web)
Dies: 23 i 25 de febrer de 2021
Horari: de 15:00h a 17:00h
Preu: 10€ (gratuït per els membres de CoNexes)
Format: online (via Zoom)

Si hi esteu interessats en assistir-hi, truqueu al telf.: 972646858 o envieu un mail a administracio@nexesforallac.cat (Places limitades!)

TEMARI:

 • Introducció a les botigues online
 • Característiques i funcionalitats que ha de tenir una botiga online
 • SaaS(Software As A Service) vr. In House
 • Exemples de proveïdors SaaS
 • El gestor de continguts(CMS)
 • Tipus de CMS
 • Exemples de gestors de continguts
 • La seguretat a Internet
 • Tipus de pagament
 • Tecnologies mòbils (responsive)
 • Integració del ecommerce a les XXSS
 • Mkt digital

Amb el suport de:

Diputacio de Girona

 

 

Ubicació

Carrer dels Oms, 10

17111 Vulpellac, Girona

Tel. 972 64 68 58

Horari: 9-13 / 15-18 h