fbpx

Avís Legal

En compliment del que preveu l’article 10 de la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic, s’informa que www.nexesforallac.cat és un domini de FORALLAC PROGRÉS , SAM , CIF A55019053 , domicili Carrer dels Oms , Sector Industrial V -2 de Forallac , 17111 – Vulpellac ( Girona ), correu electrònic info@nexesforallac.cat i telèfon de contacte +34972646858.

FORALLAC PROGRÉS, SAM és l’empresa municipal encarregada de la gestió de NEXES, el Viver d’Empreses i Centre de Negocis de Forallac. El lloc web www.nexesforallac.cat té per finalitat informar i donar a conèixer el Viver d’Empreses i Centre de Negocis al públic interessat, , així com difondre les novetats i informacions d’interès als seus clients i usuaris.

Condicions generals d’ús del portal

El present Avís Legal, juntament amb les Condicions Generals d’Ús i la Política de privacitat, regeixen i regulen expressament l’accés i la utilització, per part de l’Usuari, del lloc web www.nexesforallac.cat. Per mitjà de l’acceptació de les presents Condicions Generals d’Ús, l’Usuari manifesta:

  1. Que ha llegit , entén i comprèn el aquí exposat.
  2. Que assumeix totes les obligacions aquí disposades.

El titular del lloc web es reserva la facultat de realitzar, en qualsevol moment i sense necessitat de preavís, qualsevol modificació o actualització dels seus continguts i serveis, de les presents Condicions Generals i, en general, de quants elements integren el disseny i configuració del lloc Web.

1 . – Contingut del web
www.nexesforallac.cat proporciona l’accés a multitud d’informacions, serveis o dades (en endavant, ” els continguts”) a Internet pertanyents a FORALLAC PROGRÉS , SAM o als seus llicenciants als quals l’ USUARI pugui tenir accés. L’USUARI assumeix la responsabilitat de l’ús del portal.

L’usuari accedeix voluntàriament a aquest lloc web. L’accés i navegació en aquesta pàgina implica acceptar i conèixer els advertiments legals, condicions i termes d’ús continguts en ella. El fet d’accedir no implica l’establiment de cap tipus de relació comercial entre FORALLAC PROGRÉS , SAM i l’usuari.

FORALLAC PROGRÉS , SAM no es responsabilitza del mal ús que es realitzi dels continguts de la nostra pàgina web,essent exclusiva responsabilitat de la persona que accedeix a ells o els utilitza. Tampoc assumeix cap responsabilitat per la informació continguda a les pàgines web de tercers a les que es pugui accedir per enllaços des de la pàgina web www.nexesforallac.cat. La presència d’aquests enllaços en el lloc web té una finalitat informativa, no constituint en cap cas una invitació a la contractació de productes o serveis que s’ofereixin en el lloc web de destí.
FORALLAC PROGRÉS , SAM es reserva el dret a actualitzar , modificar o eliminar la informació continguda al seu lloc web , i la configuració o presentació del mateix, en qualsevol moment, sense previ avís, i sense assumir cap responsabilitat per això.

2 . – Accés al Lloc Web
USUARIS: L’accés i / o ús d’aquest portal de FORALLAC PROGRÉS, SAM, atribueix la condició d’USUARI, que accepta, des d’aquest accés i / o ús, les Condicions Generals d’Ús aquí reflectides. L’accés al Lloc Web és gratuït excepte pel que fa al cost de la connexió a través de la xarxa de telecomunicacions subministrada pel proveïdor d’accés contractat per l’Usuari.

3 . – Registre
Amb caràcter general, per accedir i navegar pels continguts del lloc web no és necessari el registre de l’usuari. No obstant, la utilització de determinats serveis i continguts pot estar condicionada al Registre previ de l’usuari.

4 . – Normes d’utilització del lloc web
L’Usuari s’obliga a utilitzar el Lloc Web i tot el seu contingut i serveis d’acord amb el que estableix la llei, la moral , l’ordre públic i en les presents Condicions d’Ús. Així mateix, s’obliga a fer un ús adequat dels serveis i / o continguts del lloc web i a no utilitzar –lo per realitzar activitats il•lícites o constitutives de delicte, que atemptin contra els drets de tercers i / o que infringeixin la regulació sobre propietat intel•lectual i industrial, o qualssevol altres normes de l’ordenament jurídic aplicable.
L’Usuari s’obliga a no transmetre, introduir, difondre i posar a disposició de tercers, qualsevol tipus de material i informació (dades, continguts, missatges, dibuixos, arxius de so i imatge, fotografies, programari, etc .) que siguin contraris a la llei, la moral, l’ordre públic i les presents Condicions Generals.

5 . – Responsabilitat
FORALLAC PROGRÉS, SAM no assumeix cap responsabilitat que es pugui derivar de problemes tècnics o errades en els equips informàtics, no imputables a nosaltres, que es produeixin durant la connexió a la xarxa d’Internet, així com de danys que puguin ser causats per terceres persones mitjançant intromissions il•legítimes fora del control de FORALLAC PROGRÉS , SAM. Tampoc ens responsabilitzem del mal ús que pugui fer d’aquest lloc web. Des FORALLAC PROGRÉS, SAM no garantim l’absència de virus o altres elements que poguessin causar danys en els sistemes informàtics , en els documents electrònics o en els fitxers d’usuari d’aquest lloc web o de llocs web de tercers, pel que no ens responsabilitzem dels perjudicis que es poguessin produir per aquestes causes. També quedem exonerats de tota responsabilitat davant de possibles danys o perjudicis que pugui patir l’usuari a conseqüència d’errors, defectes o omissions en la informació que facilitem quan procedeixi de terceres fonts.
FORALLAC PROGRÉS, SAM no assumeix cap responsabilitat sobre la possible falta d’actualització d’aquest lloc web, ni garanteix que la informació publicada sigui precisa ni completa. Per tant, l’Usuari ha de confirmar que la informació publicada sigui precisa i completa abans de prendre cap decisió relacionada amb qualsevol servei o contingut descrit en aquest Lloc Web.

6 . – Propietat intel·lectual i industrial
FORALLAC PROGRÉS, SAM és la propietària i / o legítima titular del lloc web i del seu contingut.
Tots els continguts del lloc web, entenent per aquests, a títol merament enunciatiu, els textos, fotografies, gràfics, imatges, icones, tecnologia, programari, links i altres continguts audiovisuals o sonors, així com el seu disseny gràfic i codis font, són propietat intel•lectual de FORALLAC PROGRÉS, SAM o de tercers, sense que puguin entendre cedits a l’Usuari cap dels drets d’explotació reconeguts per la normativa vigent en matèria de propietat intel•lectual sobre els mateixos.
El lloc web i els seus continguts estan protegits per les lleis de Propietat intel•lectual, industrial, i de publicitat, entre d’altres. La distribució, modificació, cessió, comunicació pública i qualsevol altre acte que no hagi estat expressament autoritzat per FORALLAC PROGRÉS, SAM, que és la titular dels drets d’explotació, queden expressament prohibits, i aquesta última pot exercitar les accions que cregui oportunes en defensa dels seus drets. Respecte al seu contingut, en virtut del que disposen els articles 8 i 32.1, paràgraf segon, de la Llei de Propietat Intel•lectual, es prohibeix expressament:

La seva reproducció, distribució o modificació, llevat que es compti amb l’autorització dels seus legítims titulars o resulti legalment permès, sempre que al seu torn es compti amb l’autorització de FORALLAC PROGRÉS, SAM. La seva utilització per a tot tipus de fins comercials o publicitaris, diferents dels estrictament permesos. Qualsevol intent d’obtenir els continguts del lloc web per qualsevol mitjà diferent dels que es posin a disposició dels usuaris, així com dels que habitualment s’emprin a la xarxa. Qualsevol utilització d’aquests dissenys, imatges o texts haurà de citar expressament la seva pertinença a FORALLAC PROGRÉS, SAM. No s’autoritzen presentacions dels continguts d’aquest lloc en una finestra aliena al web www.nexesforallac.cat (framing). Les marques, noms comercials o signes distintius són titularitat de FORALLAC PROGRÉS, SAM o de tercers, sense que pugui entendre que l’ accés al Lloc Web atribueix algun dret sobre els mateixos.

Sobre tots els continguts publicats lliurement per l’Usuari en el Lloc Web, entenent com a tals vídeos, fotografies i qualsevol comentari, opinió o descripció, l’Usuari atorga gratuïtament a FORALLAC PROGRÉS, SAM una llicència d’ús sense limitació temporal ni territorial. En virtut d’aquesta llicència, FORALLAC PROGRÉS, SAM podrà explotar lliurement els drets de reproducció, transformació, distribució i comunicació pública dels continguts, únicament amb la finalitat de poder prestar els serveis sol•licitats per l’Usuari.

7 – Nul·litat i ineficàcia de les clàusules
Si qualsevol clàusula inclosa en les presents Condicions Generals fos declarada total o parcialment, nul•la o ineficaç, aquesta nul•litat o ineficàcia només afectarà a aquesta disposició o a la part d’aquesta que resulti nul•la o ineficaç, subsistint les presents Condicions Generals en tota la resta, considerant-se tal disposició total o parcialment per no inclosa.

8 . – Legislació i jurisdicció
Amb caràcter general, les relacions que es derivin de la prestació dels serveis continguts a la nostra web, estan sotmeses a la legislació i la jurisdicció espanyola.
En el cas que fos necessari acudir a la via judicial per al compliment o interpretació del que s’ha convingut en aquest contracte, de comú acord, ambdues parts acorden sotmetre als jutjats de la Bisbal d’Empordà, amb renúncia expressa de les parts a qualsevol altre fur que pogués correspondre’ls.

Nexes

L’equipament per dinamitzar el teixit econòmic local i afavorir la creació i el desenvolupament d’activitats empresarials i industrials.

 

Últimes entrades

Curs online de Whatsapp Business

En aquesta píndola online de 2h, veurem com utilitzar la plataforma de comunicació Whatsapp en la seva versió Business i poder comunicar-te amb els teus clients de una manera professional i directa.   read more…

Novetats Autònoms 2020: nous llibres de registres

Novetats sobre els llibres registres dels autònoms en estimació directa simplificada. (Ordre HAC/773/2019 de 28 de juny de 2019)

Durant la sessió es tractarà de les novetats per a l’exercici 2020 en relació als llibres de comptabilitat que els autònoms que estan al règim d’estimació directa simplificada estan obligats a portar. A més, es farà un repàs general de les obligacions formals d’aquests llibres.

 

  • Dia: dijous 30 de gener de 2020
  • Horari: de 16:00 a 18:00
  • Lloc: Sala de Formació de NEXES
  • Preu: gratuït
  • Ponents: Joan Jurado (economista)

Per apuntar-vos només cal que envieu un mail a: administracio@nexesforallac.cat

PLACES LIMITADES!!

 

 

 

A qui s’adreça:

S’adreça a totes aquelles persones emprenedores que com autònomes, estiguin acollides al règim d’estimació directa simplificada de l’IRPF.

Professor:

Professor: Joan Jurado i Cardelús. Llicenciat en Administració i Direcció d’Empreses per la Universitat de Barcelona. Curs de Postgrau d’Assessoria i Gestió Tributària per ESADE. He estat tècnic d’emprenedoria al Centre d’empreses de Les Preses. Actualment, és Inspector tributari del XALOC (Diputació de Girona) i he estat professor–tutor del centre de La Garrotxa de la UNED.

Curs de Mailchimp

En aquest taller pràctic d’una sola sessió (4 hores), treballarem i veurem l’eina MailChimp, per fer accions de email màrqueting. Descobrirem com fer campanyes de màrqueting utilitzant el email. read more…

Ubicació

Carrer dels Oms, 10

17111 Vulpellac, Girona

Tel. 972 64 68 58

Horari: 9-13 / 15-18 h