Avís Legal

En compliment del que preveu l’article 10 de la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic, s’informa que www.nexesforallac.cat és un domini de FORALLAC PROGRÉS , SAM , CIF A55019053 , domicili Carrer dels Oms , Sector Industrial V -2 de Forallac , 17111 – Vulpellac ( Girona ), correu electrònic info@nexesforallac.cat i telèfon de contacte +34972646858.

FORALLAC PROGRÉS, SAM és l’empresa municipal encarregada de la gestió de NEXES, el Viver d’Empreses i Centre de Negocis de Forallac. El lloc web www.nexesforallac.cat té per finalitat informar i donar a conèixer el Viver d’Empreses i Centre de Negocis al públic interessat, , així com difondre les novetats i informacions d’interès als seus clients i usuaris.

Condicions generals d’ús del portal

El present Avís Legal, juntament amb les Condicions Generals d’Ús i la Política de privacitat, regeixen i regulen expressament l’accés i la utilització, per part de l’Usuari, del lloc web www.nexesforallac.cat. Per mitjà de l’acceptació de les presents Condicions Generals d’Ús, l’Usuari manifesta:

  1. Que ha llegit , entén i comprèn el aquí exposat.
  2. Que assumeix totes les obligacions aquí disposades.

El titular del lloc web es reserva la facultat de realitzar, en qualsevol moment i sense necessitat de preavís, qualsevol modificació o actualització dels seus continguts i serveis, de les presents Condicions Generals i, en general, de quants elements integren el disseny i configuració del lloc Web.

1 . – Contingut del web
www.nexesforallac.cat proporciona l’accés a multitud d’informacions, serveis o dades (en endavant, ” els continguts”) a Internet pertanyents a FORALLAC PROGRÉS , SAM o als seus llicenciants als quals l’ USUARI pugui tenir accés. L’USUARI assumeix la responsabilitat de l’ús del portal.

L’usuari accedeix voluntàriament a aquest lloc web. L’accés i navegació en aquesta pàgina implica acceptar i conèixer els advertiments legals, condicions i termes d’ús continguts en ella. El fet d’accedir no implica l’establiment de cap tipus de relació comercial entre FORALLAC PROGRÉS , SAM i l’usuari.

FORALLAC PROGRÉS , SAM no es responsabilitza del mal ús que es realitzi dels continguts de la nostra pàgina web,essent exclusiva responsabilitat de la persona que accedeix a ells o els utilitza. Tampoc assumeix cap responsabilitat per la informació continguda a les pàgines web de tercers a les que es pugui accedir per enllaços des de la pàgina web www.nexesforallac.cat. La presència d’aquests enllaços en el lloc web té una finalitat informativa, no constituint en cap cas una invitació a la contractació de productes o serveis que s’ofereixin en el lloc web de destí.
FORALLAC PROGRÉS , SAM es reserva el dret a actualitzar , modificar o eliminar la informació continguda al seu lloc web , i la configuració o presentació del mateix, en qualsevol moment, sense previ avís, i sense assumir cap responsabilitat per això.

2 . – Accés al Lloc Web
USUARIS: L’accés i / o ús d’aquest portal de FORALLAC PROGRÉS, SAM, atribueix la condició d’USUARI, que accepta, des d’aquest accés i / o ús, les Condicions Generals d’Ús aquí reflectides. L’accés al Lloc Web és gratuït excepte pel que fa al cost de la connexió a través de la xarxa de telecomunicacions subministrada pel proveïdor d’accés contractat per l’Usuari.

3 . – Registre
Amb caràcter general, per accedir i navegar pels continguts del lloc web no és necessari el registre de l’usuari. No obstant, la utilització de determinats serveis i continguts pot estar condicionada al Registre previ de l’usuari.

4 . – Normes d’utilització del lloc web
L’Usuari s’obliga a utilitzar el Lloc Web i tot el seu contingut i serveis d’acord amb el que estableix la llei, la moral , l’ordre públic i en les presents Condicions d’Ús. Així mateix, s’obliga a fer un ús adequat dels serveis i / o continguts del lloc web i a no utilitzar –lo per realitzar activitats il•lícites o constitutives de delicte, que atemptin contra els drets de tercers i / o que infringeixin la regulació sobre propietat intel•lectual i industrial, o qualssevol altres normes de l’ordenament jurídic aplicable.
L’Usuari s’obliga a no transmetre, introduir, difondre i posar a disposició de tercers, qualsevol tipus de material i informació (dades, continguts, missatges, dibuixos, arxius de so i imatge, fotografies, programari, etc .) que siguin contraris a la llei, la moral, l’ordre públic i les presents Condicions Generals.

5 . – Responsabilitat
FORALLAC PROGRÉS, SAM no assumeix cap responsabilitat que es pugui derivar de problemes tècnics o errades en els equips informàtics, no imputables a nosaltres, que es produeixin durant la connexió a la xarxa d’Internet, així com de danys que puguin ser causats per terceres persones mitjançant intromissions il•legítimes fora del control de FORALLAC PROGRÉS , SAM. Tampoc ens responsabilitzem del mal ús que pugui fer d’aquest lloc web. Des FORALLAC PROGRÉS, SAM no garantim l’absència de virus o altres elements que poguessin causar danys en els sistemes informàtics , en els documents electrònics o en els fitxers d’usuari d’aquest lloc web o de llocs web de tercers, pel que no ens responsabilitzem dels perjudicis que es poguessin produir per aquestes causes. També quedem exonerats de tota responsabilitat davant de possibles danys o perjudicis que pugui patir l’usuari a conseqüència d’errors, defectes o omissions en la informació que facilitem quan procedeixi de terceres fonts.
FORALLAC PROGRÉS, SAM no assumeix cap responsabilitat sobre la possible falta d’actualització d’aquest lloc web, ni garanteix que la informació publicada sigui precisa ni completa. Per tant, l’Usuari ha de confirmar que la informació publicada sigui precisa i completa abans de prendre cap decisió relacionada amb qualsevol servei o contingut descrit en aquest Lloc Web.

6 . – Propietat intel·lectual i industrial
FORALLAC PROGRÉS, SAM és la propietària i / o legítima titular del lloc web i del seu contingut.
Tots els continguts del lloc web, entenent per aquests, a títol merament enunciatiu, els textos, fotografies, gràfics, imatges, icones, tecnologia, programari, links i altres continguts audiovisuals o sonors, així com el seu disseny gràfic i codis font, són propietat intel•lectual de FORALLAC PROGRÉS, SAM o de tercers, sense que puguin entendre cedits a l’Usuari cap dels drets d’explotació reconeguts per la normativa vigent en matèria de propietat intel•lectual sobre els mateixos.
El lloc web i els seus continguts estan protegits per les lleis de Propietat intel•lectual, industrial, i de publicitat, entre d’altres. La distribució, modificació, cessió, comunicació pública i qualsevol altre acte que no hagi estat expressament autoritzat per FORALLAC PROGRÉS, SAM, que és la titular dels drets d’explotació, queden expressament prohibits, i aquesta última pot exercitar les accions que cregui oportunes en defensa dels seus drets. Respecte al seu contingut, en virtut del que disposen els articles 8 i 32.1, paràgraf segon, de la Llei de Propietat Intel•lectual, es prohibeix expressament:

La seva reproducció, distribució o modificació, llevat que es compti amb l’autorització dels seus legítims titulars o resulti legalment permès, sempre que al seu torn es compti amb l’autorització de FORALLAC PROGRÉS, SAM. La seva utilització per a tot tipus de fins comercials o publicitaris, diferents dels estrictament permesos. Qualsevol intent d’obtenir els continguts del lloc web per qualsevol mitjà diferent dels que es posin a disposició dels usuaris, així com dels que habitualment s’emprin a la xarxa. Qualsevol utilització d’aquests dissenys, imatges o texts haurà de citar expressament la seva pertinença a FORALLAC PROGRÉS, SAM. No s’autoritzen presentacions dels continguts d’aquest lloc en una finestra aliena al web www.nexesforallac.cat (framing). Les marques, noms comercials o signes distintius són titularitat de FORALLAC PROGRÉS, SAM o de tercers, sense que pugui entendre que l’ accés al Lloc Web atribueix algun dret sobre els mateixos.

Sobre tots els continguts publicats lliurement per l’Usuari en el Lloc Web, entenent com a tals vídeos, fotografies i qualsevol comentari, opinió o descripció, l’Usuari atorga gratuïtament a FORALLAC PROGRÉS, SAM una llicència d’ús sense limitació temporal ni territorial. En virtut d’aquesta llicència, FORALLAC PROGRÉS, SAM podrà explotar lliurement els drets de reproducció, transformació, distribució i comunicació pública dels continguts, únicament amb la finalitat de poder prestar els serveis sol•licitats per l’Usuari.

7 – Nul·litat i ineficàcia de les clàusules
Si qualsevol clàusula inclosa en les presents Condicions Generals fos declarada total o parcialment, nul•la o ineficaç, aquesta nul•litat o ineficàcia només afectarà a aquesta disposició o a la part d’aquesta que resulti nul•la o ineficaç, subsistint les presents Condicions Generals en tota la resta, considerant-se tal disposició total o parcialment per no inclosa.

8 . – Legislació i jurisdicció
Amb caràcter general, les relacions que es derivin de la prestació dels serveis continguts a la nostra web, estan sotmeses a la legislació i la jurisdicció espanyola.
En el cas que fos necessari acudir a la via judicial per al compliment o interpretació del que s’ha convingut en aquest contracte, de comú acord, ambdues parts acorden sotmetre als jutjats de la Bisbal d’Empordà, amb renúncia expressa de les parts a qualsevol altre fur que pogués correspondre’ls.

Nexes

L’equipament per dinamitzar el teixit econòmic local i afavorir la creació i el desenvolupament d’activitats empresarials i industrials.

 

Últimes entrades

Augmenta la teva participació a Instagram

Aprèn a utilitzar Instagram per a potenciar la teva estratègia de comunicació i créixer de forma orgànica a la xarxa desenvolupant l’estil de marca, traçant un pla de continguts, i aprofitant les analítiques i les funcionalitats que ens ofereix aquesta xarxa social.

En aquest taller et donarem les eines teòriques i pràctiques necessàries perquè els teus esforços a Instagram treballin per un objectiu i aconsegueixis els resultats que esperes. Revisarem aspectes fonamentals d’aquesta xarxa social perquè puguis utilitzar-la de forma estratègica.

read more…

Local Products Hub

PROGRAMA D’INCUBACIÓ DE PROJECTES AGROALIMENTARIS

El Projecte Local Products Hub és un curs formatiu per promoure l’emprenedoria agroalimentària. L’objectiu és dotar als emprenedors de les eines necessàries per tal d’explorar la possibilitat de crear una empresa. Està organitzat per Nexes, el viver d’empreses i Coworking de Forallac i està Subvencionat pel Departament d’Empresa i Treball i amb el cofinançament del Fons Social Europeu Plus.
El programa consta de 100 hores de formació sobre 3 grans eixos: oportunitats i necessitats del sector agroalimentari, Tecnologies a aplicar al sector agroalimentari i Pla de Negoci. A més a més, cada projecte gaudirà 12 hores de mentoria individualitzada amb professionals experts del sector.

DATES:

  • Inici: 4 de setembre de 2023
  • Final: 22 de desembre de 2023

FORMAT:

  • Hibrid: Online (Zoom) i Presencial (Nexes)

HORARI:

  • de 17h a 20h

PREU:

  • Gratuït (100% subvencionat)

 

Web del Programa

Com fer una botiga online ràpid i senzill amb Shopify

En aquest curs de 4h, veurem en profunditat com fer una botiga online (ecommerce) d’una manera molt senzilla, ràpida i que amb pocs passos pots tenir en funcionament. Aprendrem a fer-ho amb l’eina Shopify, una eina en linia, que en questió de pocs passos, pots tenir el teu comerç electronic funcionant i venent!

  • Dia:  dijous 15 de juny de 2023
  • Horari: de 09:30 a 13:30
  • Lloc: Sala de Formació de NEXES
  • Preu: gratuït
  • Ponent: Adriana Puigvert (BizMarketing)

Per apuntar-vos només cal que envieu un mail a: administracio@nexesforallac.cat

read more…

Curs: Canva per el teu negoci

En aquest curs de 4h, veurem en profunditat l’eina CANVA per fer dissenys professionals de cartelleria, presentacions, posts per xarxes socials… sense tenir coneixements de programes complexos o coneixements de disseny. Vols aprendre a comunicar correctament amb dissenys originals i que cridin l’atenció?

CANVA és un programa online d’eines de disseny gràfic simplificades, on aprendrem a fer-lo servir des de zero i amb una petita part pràctica on aplicarem tot el que hem après en un disseny.

  • Dia:  divendres 24 de febrer de 2023
  • Horari: de 09:30 a 13:30
  • Lloc: Sala de Formació de NEXES
  • Preu: 10€ (gratuït pels membres de Nexes o de CoNexes)
  • Ponent: Ivan de la Cruz

Per apuntar-vos només cal que envieu un mail a: administracio@nexesforallac.cat

read more…

Ubicació

Carrer dels Oms, 10

17111 Vulpellac, Girona

Tel. 972 64 68 58

Horari: 9-13 / 15-18 h