Avís Legal

En compliment del que preveu l’article 10 de la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic, s’informa que www.nexesforallac.cat és un domini de FORALLAC PROGRÉS , SAM , CIF A55019053 , domicili Carrer dels Oms , Sector Industrial V -2 de Forallac , 17111 – Vulpellac ( Girona ), correu electrònic info@nexesforallac.cat i telèfon de contacte +34972646858.

FORALLAC PROGRÉS, SAM és l’empresa municipal encarregada de la gestió de NEXES, el Viver d’Empreses i Centre de Negocis de Forallac. El lloc web www.nexesforallac.cat té per finalitat informar i donar a conèixer el Viver d’Empreses i Centre de Negocis al públic interessat, , així com difondre les novetats i informacions d’interès als seus clients i usuaris.

Condicions generals d’ús del portal

El present Avís Legal, juntament amb les Condicions Generals d’Ús i la Política de privacitat, regeixen i regulen expressament l’accés i la utilització, per part de l’Usuari, del lloc web www.nexesforallac.cat. Per mitjà de l’acceptació de les presents Condicions Generals d’Ús, l’Usuari manifesta:

  1. Que ha llegit , entén i comprèn el aquí exposat.
  2. Que assumeix totes les obligacions aquí disposades.

El titular del lloc web es reserva la facultat de realitzar, en qualsevol moment i sense necessitat de preavís, qualsevol modificació o actualització dels seus continguts i serveis, de les presents Condicions Generals i, en general, de quants elements integren el disseny i configuració del lloc Web.

1 . – Contingut del web
www.nexesforallac.cat proporciona l’accés a multitud d’informacions, serveis o dades (en endavant, ” els continguts”) a Internet pertanyents a FORALLAC PROGRÉS , SAM o als seus llicenciants als quals l’ USUARI pugui tenir accés. L’USUARI assumeix la responsabilitat de l’ús del portal.

L’usuari accedeix voluntàriament a aquest lloc web. L’accés i navegació en aquesta pàgina implica acceptar i conèixer els advertiments legals, condicions i termes d’ús continguts en ella. El fet d’accedir no implica l’establiment de cap tipus de relació comercial entre FORALLAC PROGRÉS , SAM i l’usuari.

FORALLAC PROGRÉS , SAM no es responsabilitza del mal ús que es realitzi dels continguts de la nostra pàgina web,essent exclusiva responsabilitat de la persona que accedeix a ells o els utilitza. Tampoc assumeix cap responsabilitat per la informació continguda a les pàgines web de tercers a les que es pugui accedir per enllaços des de la pàgina web www.nexesforallac.cat. La presència d’aquests enllaços en el lloc web té una finalitat informativa, no constituint en cap cas una invitació a la contractació de productes o serveis que s’ofereixin en el lloc web de destí.
FORALLAC PROGRÉS , SAM es reserva el dret a actualitzar , modificar o eliminar la informació continguda al seu lloc web , i la configuració o presentació del mateix, en qualsevol moment, sense previ avís, i sense assumir cap responsabilitat per això.

2 . – Accés al Lloc Web
USUARIS: L’accés i / o ús d’aquest portal de FORALLAC PROGRÉS, SAM, atribueix la condició d’USUARI, que accepta, des d’aquest accés i / o ús, les Condicions Generals d’Ús aquí reflectides. L’accés al Lloc Web és gratuït excepte pel que fa al cost de la connexió a través de la xarxa de telecomunicacions subministrada pel proveïdor d’accés contractat per l’Usuari.

3 . – Registre
Amb caràcter general, per accedir i navegar pels continguts del lloc web no és necessari el registre de l’usuari. No obstant, la utilització de determinats serveis i continguts pot estar condicionada al Registre previ de l’usuari.

4 . – Normes d’utilització del lloc web
L’Usuari s’obliga a utilitzar el Lloc Web i tot el seu contingut i serveis d’acord amb el que estableix la llei, la moral , l’ordre públic i en les presents Condicions d’Ús. Així mateix, s’obliga a fer un ús adequat dels serveis i / o continguts del lloc web i a no utilitzar –lo per realitzar activitats il•lícites o constitutives de delicte, que atemptin contra els drets de tercers i / o que infringeixin la regulació sobre propietat intel•lectual i industrial, o qualssevol altres normes de l’ordenament jurídic aplicable.
L’Usuari s’obliga a no transmetre, introduir, difondre i posar a disposició de tercers, qualsevol tipus de material i informació (dades, continguts, missatges, dibuixos, arxius de so i imatge, fotografies, programari, etc .) que siguin contraris a la llei, la moral, l’ordre públic i les presents Condicions Generals.

5 . – Responsabilitat
FORALLAC PROGRÉS, SAM no assumeix cap responsabilitat que es pugui derivar de problemes tècnics o errades en els equips informàtics, no imputables a nosaltres, que es produeixin durant la connexió a la xarxa d’Internet, així com de danys que puguin ser causats per terceres persones mitjançant intromissions il•legítimes fora del control de FORALLAC PROGRÉS , SAM. Tampoc ens responsabilitzem del mal ús que pugui fer d’aquest lloc web. Des FORALLAC PROGRÉS, SAM no garantim l’absència de virus o altres elements que poguessin causar danys en els sistemes informàtics , en els documents electrònics o en els fitxers d’usuari d’aquest lloc web o de llocs web de tercers, pel que no ens responsabilitzem dels perjudicis que es poguessin produir per aquestes causes. També quedem exonerats de tota responsabilitat davant de possibles danys o perjudicis que pugui patir l’usuari a conseqüència d’errors, defectes o omissions en la informació que facilitem quan procedeixi de terceres fonts.
FORALLAC PROGRÉS, SAM no assumeix cap responsabilitat sobre la possible falta d’actualització d’aquest lloc web, ni garanteix que la informació publicada sigui precisa ni completa. Per tant, l’Usuari ha de confirmar que la informació publicada sigui precisa i completa abans de prendre cap decisió relacionada amb qualsevol servei o contingut descrit en aquest Lloc Web.

6 . – Propietat intel·lectual i industrial
FORALLAC PROGRÉS, SAM és la propietària i / o legítima titular del lloc web i del seu contingut.
Tots els continguts del lloc web, entenent per aquests, a títol merament enunciatiu, els textos, fotografies, gràfics, imatges, icones, tecnologia, programari, links i altres continguts audiovisuals o sonors, així com el seu disseny gràfic i codis font, són propietat intel•lectual de FORALLAC PROGRÉS, SAM o de tercers, sense que puguin entendre cedits a l’Usuari cap dels drets d’explotació reconeguts per la normativa vigent en matèria de propietat intel•lectual sobre els mateixos.
El lloc web i els seus continguts estan protegits per les lleis de Propietat intel•lectual, industrial, i de publicitat, entre d’altres. La distribució, modificació, cessió, comunicació pública i qualsevol altre acte que no hagi estat expressament autoritzat per FORALLAC PROGRÉS, SAM, que és la titular dels drets d’explotació, queden expressament prohibits, i aquesta última pot exercitar les accions que cregui oportunes en defensa dels seus drets. Respecte al seu contingut, en virtut del que disposen els articles 8 i 32.1, paràgraf segon, de la Llei de Propietat Intel•lectual, es prohibeix expressament:

La seva reproducció, distribució o modificació, llevat que es compti amb l’autorització dels seus legítims titulars o resulti legalment permès, sempre que al seu torn es compti amb l’autorització de FORALLAC PROGRÉS, SAM. La seva utilització per a tot tipus de fins comercials o publicitaris, diferents dels estrictament permesos. Qualsevol intent d’obtenir els continguts del lloc web per qualsevol mitjà diferent dels que es posin a disposició dels usuaris, així com dels que habitualment s’emprin a la xarxa. Qualsevol utilització d’aquests dissenys, imatges o texts haurà de citar expressament la seva pertinença a FORALLAC PROGRÉS, SAM. No s’autoritzen presentacions dels continguts d’aquest lloc en una finestra aliena al web www.nexesforallac.cat (framing). Les marques, noms comercials o signes distintius són titularitat de FORALLAC PROGRÉS, SAM o de tercers, sense que pugui entendre que l’ accés al Lloc Web atribueix algun dret sobre els mateixos.

Sobre tots els continguts publicats lliurement per l’Usuari en el Lloc Web, entenent com a tals vídeos, fotografies i qualsevol comentari, opinió o descripció, l’Usuari atorga gratuïtament a FORALLAC PROGRÉS, SAM una llicència d’ús sense limitació temporal ni territorial. En virtut d’aquesta llicència, FORALLAC PROGRÉS, SAM podrà explotar lliurement els drets de reproducció, transformació, distribució i comunicació pública dels continguts, únicament amb la finalitat de poder prestar els serveis sol•licitats per l’Usuari.

7 – Nul·litat i ineficàcia de les clàusules
Si qualsevol clàusula inclosa en les presents Condicions Generals fos declarada total o parcialment, nul•la o ineficaç, aquesta nul•litat o ineficàcia només afectarà a aquesta disposició o a la part d’aquesta que resulti nul•la o ineficaç, subsistint les presents Condicions Generals en tota la resta, considerant-se tal disposició total o parcialment per no inclosa.

8 . – Legislació i jurisdicció
Amb caràcter general, les relacions que es derivin de la prestació dels serveis continguts a la nostra web, estan sotmeses a la legislació i la jurisdicció espanyola.
En el cas que fos necessari acudir a la via judicial per al compliment o interpretació del que s’ha convingut en aquest contracte, de comú acord, ambdues parts acorden sotmetre als jutjats de la Bisbal d’Empordà, amb renúncia expressa de les parts a qualsevol altre fur que pogués correspondre’ls.

Nexes

L’equipament per dinamitzar el teixit econòmic local i afavorir la creació i el desenvolupament d’activitats empresarials i industrials.

 

Últimes entrades

Fiscalitat per autònoms (fes-te tu mateix els IVA i IRPF)

Especialment dedicat a aquells autònoms que es volen fer ells mateixos els models de IVA trimestral i anual, i els altres models tributaris com per exemple el IRPF.

Durada de 12 hores, repartides en 3 sessions de tarda de 4 hores (teoria i pràctica). Les sessions tindran dues parts diferenciades: una teòrica (d’aproximadament de 2 hores i 30 minuts) i l’altre pràctica, en què els assistents faran la resolució de dos casos pràctics, amb un arxiu Excel (la comptabilitat simplificada) i els models oficials corresponents (la part fiscal).

  • Dies: 13, 15 i 20 de juny de 2017
  • Horari: de 16:00 a 20:00
  • Lloc: Sala de Formació de NEXES
  • Preu: 10€ (gratuït pels membres de Nexes o del Cluster Ecommerce)
  • Ponents: Joan Jurado (economista)

S’aconsella portar portàtil o tablet per fer les pràctiques.

Per apuntar-vos només cal que envieu un mail a: administracio@nexesforallac.cat PLACES LIMITADES!!! read more…

Curs de Linkedin: gestiona i millora el teu perfil professional

En aquest curs de 2 sessions (de 2,5h cada una), veurem en profunditat Linkedin i tot el que ens pot oferir. Treballarem aquesta xarxa social professional i veurem com usar-la de manera efectiva per crear una xarxa de contactes d’interès i de negoci tot veient com es genera una alta, com es completa un perfil, i l’entorn de linkedin; els grups, empreses, noticies, …

Dies:  els dimarts 4 i 11 d’abril de 2017
Horari: de 10:00 a 12:30
Lloc: Sala de Formació de NEXES
Preu: 10€ (gratuït pels membres de Nexes o del Cluster Ecommerce)
Ponents: Xavier Romo de MCEmpreses

Per apuntar-vos només cal que envieu un mail a: administracio@nexesforallac.cat read more…

Lot de nadal de Nexes

Fruit de Nexes

Tres noves empreses de Nexes, relacionades amb el sector de les begudes de qualitat, han sumat esforços per crear un lot de Nadal amb els seus productes.

Aquest lot inclou una ampolla de ginebra Nut, dues cervesa La Brava i una caixa d’infusions Tegust. Els tres productes són de primera qualitat, de proximitat i estan tenint molt bona acollida en el mercat

El principal objectiu ha estat crear un producte que reforci la difusió de les seves activitats i de Nexes, i que exemplifiqui els fruits que pot donar una iniciativa d’economia col·laborativa.

A més, el lot de Nexes s’encaixa al centre ocupacional i especial de treball Tramuntana, de Palafrugell. Les tres noves empreses són exemples de casos d’èxit que han crescut i s’estan consolidant a l’abric de Nexes.

Si vols mes informació o fer una comanda, posa’t en contacte amb nosaltres:

NEXES
972646858 (de 9h a 13h i de 15h a 18h)
administracio@nexesforallac.cat

Formació per emprenedors i empresàries

Des de Nexes i l’Espai Empresa* hem organitzat diferents formacions adreçades a persones emprenedores i empresàries.
Ja us podeu inscriure, de forma gratuïta, a qualsevol que us interessi clicant en el següent enllaç: https://goo.gl/forms/ftYIk7yTqNbjsn333

*Promoció econòmica i turisme del Consell Comarcal de Baix Empordà

 

EXCEL PER AUTÒNOMS
Dies 6,13,20 i 27 d’octubre
De 16 a 20 h (16 h)
Lloc: Tecna – Centre de formació a Palamós

MÀRQUETING LOW COST
Dies 19 i 26 d’octubre
De 15.30 a 18 h (5 h)
Lloc: Nexes – Viver d’empreses de Forallac

TALLER DE FOTOGRAFIA: Conceptes essencials de fotografia per millorar les teves imatges
Dia 10 de novembre
De 9.30 a 13.30 h
LLOC: Peratallada

TALLER GOOGLE BUSSINES
Dies 23 i 24 de novembre
De 14 a 16 h (4 h)
Lloc: Platja d’Aro

SALES IGNITION
Dia 14 de desembre
de 16 a 20 h (4 h)
Lloc: Nexes – Viver d’empreses de Forallac

Si teniu qualsevol dubte, podeu contactar amb l’Àrea de promoció econòmica del Consell Comarcal del Baix Empordà a empresa@baixemporda.cat o al telèfon 972 64 23 10

Ubicació

Carrer dels Oms, 10

17111 Vulpellac, Girona

Tel. 972 64 68 58

Horari: 9-13 / 15-18 h